התייעלות תפעולית
מפעל מזון
תחום פעילות: תעשיית המזון
מטרה: שיפור הפריון וצמצום הפחת התפעולי
מיקודים מרכזיים:
• שיפור תהליכים כגון ייצור, רכש, איכות, תפ"י, לוגיסטיקה ואחזקה
• שיפור תהליכי העבודה מול קבלני משנה
• שיפור פריון משאבים ייצור
• הטמעת טכנולוגיות תומכות
• בניית שגרות ניהול בתפעול
• הגדרה וניהול מדדי בקרה (KPI's)
• בניית דוחות תפעוליים בפריוריטי ובמנטיס
• בניית תוכנית אסטרטגית ליכולות הייצור בראיה עתידית של 10 שנים קדימה
• ליווי הטמעת השינויים בחברה
סיכום ותוצרים
הפרויקט כלל אבחון ראשוני שבסיומו הוגדרו המיקודים ותוכנית עבודה. לאחריו החלה בנייה, ליווי והטמעת התהליכים בחברה.
תוצרים: שיפור הפריון וצמצום הפחת התפעולי.
אנו במנור מצוינות תפעולית, נלווה אתכם לאורך כל הדרך להשגת המטרות העסקיות שלכם.
למידע ופרטים נוספים, צרו עימנו קשר בטלפון: 054-344-6353
או השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם.