top of page

התייעלות תפעולית

מפעל מזון

תחום פעילות: תעשיית המזון


מטרה: שיפור הפריון וצמצום הפחת התפעולי


מיקודים מרכזיים: 
•    שיפור תהליכים כגון ייצור, רכש, איכות, תפ"י, לוגיסטיקה ואחזקה
•    שיפור תהליכי העבודה מול קבלני משנה
•    שיפור פריון  משאבים ייצור
•    הטמעת טכנולוגיות תומכות
•    בניית שגרות ניהול בתפעול
•    הגדרה וניהול מדדי בקרה  (KPI's)
•    בניית דוחות תפעוליים בפריוריטי ובמנטיס
•    בניית תוכנית אסטרטגית ליכולות הייצור בראיה עתידית של 10 שנים קדימה
•    ליווי הטמעת השינויים בחברה

 

סיכום ותוצרים

הפרויקט כלל אבחון ראשוני שבסיומו הוגדרו המיקודים ותוכנית עבודה. לאחריו החלה בנייה, ליווי והטמעת התהליכים בחברה.

 

תוצרים:  שיפור הפריון וצמצום הפחת התפעולי.

אנו במנור מצוינות תפעולית, נלווה אתכם לאורך כל הדרך להשגת המטרות העסקיות שלכם.

למידע ופרטים נוספים, צרו עימנו קשר בטלפון: 054-344-6353

או השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם.

bottom of page